Ladies day

8 oktober 2022

SAS Ladiesday gaat landelijk! Daar onze leden verspreid over het land zitten, willen we dit jaar iets nieuws proberen; namelijk 4 Ladies Days tegelijkertijd verspreid over het land!
Wil je graag in contact komen met andere vrouwen? Ben je zelf patiënt, moeder, oma of partner van een patiënt? Je bent van harte welkom.

Alle activiteiten zijn inclusief taart, koffie/thee/fris en een lunch. Kosten voor leden bedragen EUR 25 welke na deelname teruggestort wordt. Voor niet leden zijn de kosten EUR 25 welke bij het lid worden in 2022 verrekend worden met de lidmaatschapskosten (EUR 30)

Hieronder zie je de verschillende workshops die we organiseren (nb. minimale deelname voor elke workshop is 4 personen).

Inschrijven kan tot 1 oktober, dus wees er snel bij! Zie formulier onderaan de pagina.

De workshops

Garnwerd, provincie Groningen.

Tijdstip: 10:30-14:30.
Activiteit: personaliseren van een deurmat

In Garnwerd gaan we een workshop deurmat personaliseren houden. Iedereen gaat een deurmat naar eigen inzicht, creatief met textielverf en allerlei sjablonen zoals letters, cijfers, beesten, bloemen etc. personaliseren. Laat je creativiteit stromen en ga met een mooie deurmat voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders weer naar huis.

Amersfoort, provincie Utrecht.

Activiteit: dromenvanger maken

Zaterdag 8 oktober worden we om 1030 verwacht bij Renate van Real Rash op de Daan Fockemalaan 22 in Amersfoort.

Na ontvangt met koffie/thee en wat lekkers gaan we aan de slag met het maken van een dromenvanger. Een oude traditie van de Indianenvolk in Noord Amerika. Volgens de legende worden slechte dromen gevangen in het web en alleen de goede dromen kunnen er doorheen.

Tussen de middag kunnen tijdens de verzorgde lunch nog verder kletsen en kennis maken met elkaar waarna we om 1430 met onze dromenvanger weer richting huis kunnen.

Tot de 8ste ladies!

Dordrecht, provincie Zuid Holland.

Activiteit: wol vilten

Wol vilten

Tineke van Heeren van Vilt en Vezels heet jullie van harte welkom in haar atelier in Dordrecht.
Op loopafstand van het cs Dordrecht centrumrechtse vind je het atelier van Vilt en Vezels.
Met veel plezier oefent ze hier met haar collega hun hobby uit: wolvilten.
Voor workshops opent Tineke graag haar deuren.
Van wol kan je van alles vilten: wij gaan tijdens de Ladies day bloemen vilten.
Naar ieders smaak is iets te creëren, er is beschikking over allerlei kleuren wol.
Natuurlijk helpt Tineke een vakkundig handje als je dit graag wilt.

www.viltenvezels.nl

BEN JIJ ER OOK BIJ?

Elsloo, provincie Limburg.

Tijdstip: 10:00-14:30.
Activiteit: Kruiden workshop

Kruidige Thee Workshop, KOM JE OOK?

Mijn naam is Mischa en ik ben Culinair Herborist. Op 8 oktober laat ik jullie graag kennismaken met kruiden en eetbare planten welke overal in de natuur, en in de winkels te vinden zijn!
We gaan samen aan de slag met het maken van je eigen ‘Helende Kruiden Thee’.
Graag leg ik je uit hoe je deze thee voor jezelf kunt zetten en welke werking deze thee heeft om je lichaam te ondersteunen. Wist je bijvoorbeeld dat salie ontzettend antibacterieel is? En je bovenste luchtwegen kan ondersteunen bij keelpijn? Of dat die eeuwige vervelende prikkelende brandnetel stiekem heel heilzaam is?? En de prik heel snel verdwijnt als je de stengel 3 seconden onder warm water houdt?

We starten deze ochtend bij ‘t Slimme Schaap in mijn prachtige dorp Elsoo. Debbie en haar team verwelkomen jullie graag op onze typische Limburgse manier en na een heerlijk kopje thee of koffie ga ik jullie een stukje theorie vertellen over een aantal kruiden. Alles onthouden hoeft niet! Want je ontvangt van mij je eigen hand-out waarin ik alles wat ik uitgelegd heb genoteerd heb zodat je ook thuis een heerlijk kopje kruidenthee kunt zetten!

Heb je nog aanvullende vragen voor mij? Je kunt altijd een kijkje nemen op mijn website of mijn Facebookpagina waar ik heel veel weetjes deel over kruiden en voedzame voeding.

Hopelijk zien we ons op 8 oktober!

Kruidige groet,  Mischa Hamers

www.bymischa.nl | FB: facebook.com/bymischaleefstijkok

Inschrijven voor de ladiesday 2022 is niet meer mogelijk.