Beste SAS-leden,

Dit jaar een feestelijk jaar, we vieren 35 jaar belangen behartigen, verbinden beleven en delen; Stichting voor Afweerstoornissen, een patiëntenorganisatie met een missie! Als stichting willen we er zijn voor onze leden. 

Een informatief platform voor patiënten, familie, vrienden, kennissen, werkgevers en leerkrachten. Voor Iedereen die in aanraking komt met een afweerstoornis wil onze stichting er zijn!

Samen met IPOPI gaan we er een bijzondere 10de WPIW-editie van maken. Het jubileumjaar van de WPIW, 10 jaar solidariteit, successen en verwachtingen voor de toekomst benadrukken.

Deze twee bijzonder hoogtepunten willen we gezamenlijk met jullie vieren.

De corona maatregelen hebben inmiddels op ieders leven een grote impact. Het zijn bijzondere omstandigheden en wij willen iedereen veel sterkte toewensen met alles wat er nu speelt. Het vraagt juist voor mensen met een afweerstoornis een extra veerkracht.
Bijzondere momenten die we ondanks de veranderende regels toch impact willen geven door samen, op een speciale manier de wereldwijde bewustmakingscampagne World PI Week (WPIW) te ondersteunen.

 

 

 

 

Speciale WPIW-campagne voor 2020
De WPIW week, normaal gesproken van 22-29 april, is dit jaar 10 weken, van 22 april tot 1 juli. Het them: het vieren van 10 jaar solidariteit, successen en verwachtingen voor de toekomst van primaire immunodeficiëntie diagnoses, zorg en kwaliteit van leven wereldwijd. SAS en IPOPI nodigt, samen met alle WPIW-werkgroep, leden, patiënten, zorgverleners, beleidsmakers en alle andere PID-belanghebbenden uit, om deel te nemen en deze campagne en deze tot de beste te maken!Dat we in deze pandemieperiode, wereldwijd impact creëeren voor de gezondheid en welzijn van patiënten met primaire immunodeficiëntie.
Zoals jullie wellicht hebben geconstateerd hebben we een feestelijk pakketje samengesteld.  Voor elke feestweek een leuke attentie of actie.

 

 

 

Week            Datum                      Activiteit  

1                  22 - 29 april            Samen verder groeien en bloeien naar meer bekendheid   

2                 29 april - 6 mei      We zetten PID op de kaart in Nederland maak een foto bij kombord  

3                 6 - 13 mei                Ladiesday, een bijzondere online meeting met bakactiviteit   

4                 13 - 20 mei             Jongeren weekend, start challenge let op facebook en Instagram  

5                 20 - 27 mei             Specialisten in beeld   

6                 27 mei - 3 juni        Maak een kaartje of tekening voor een bloeddonor   

7                  3 - 10 juni               Bingo online   

8                  10 - 17 juni             Zoek een bloed of plasmadonor maatje. Plak de poster op je raam  

9                  17 - 24 juni             Verrassingsactie 

10                24 juni - 1 juli         Feestelijke afsluiting