Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors

Lid worden van de SAS, dat kan!

Lidmaatschap biedt diverse voordelen

Word lid van de Stichting voor Afweerstoornissen (SAS) community.

Met SAS willen we de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die een afweerstoornis ook wel primaire immuundeficiëntie (PID genoemd. PID kent vele verschillende soorten afweerstoornissen en is een zeldzame aandoening, daarom vinden wij het belangrijk dat Iedereen die een afweerstoornis heeft of aanverwant is met een afweerstoornis in contact kan komen met elkaar. ‘Samen zijn we SAS’ is onze missie.

We blijven continu samenwerken met specialisten, verpleegkundige, onderzoekers en verzekeraars. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond de afweerstoornissen, vind je betrouwbare informatie op de website en informatie brochures. Kunt gratis deelnemen aan activiteiten en webinars die SAS organiseert.

Wat kost een lidmaatschap?

Een lidmaatschap kost slechts €30,- per kalenderjaar.
Tip: Een lidmaatschap van een patiëntenorganisatie vaak te declareren bij de ziektekostenverzekering. Informeer hierover bij je eigen verzekeraar.

Liever op een andere manier bijdragen?

Wordt nu lid!

De kleine lettertjes van het contributiebeleid lees je hier! We schrijven je graag in, hiervoor vragen we de volgende gegevens: