Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors

Update: Zorgen MUMC+ bij de immunologie

28 juli 2023

Reactie ontvangen

De SAS heeft schriftelijk reactie ontvangen van de Raad van Bestuur van het MUMC+, naar aanleiding van de tweede brief die de SAS gestuurd heeft.

In de brief laat de Raad van Bestuur weten dat er een interimmanager aangesteld heeft en dat de werkzaamheden langzaam weer worden opgebouwd.

Meer info: https://immunologie.mumc.nl

19 juli 2023

Tweede brief naar MUMC+

Als reactie op de brief van het MUMC+ heeft de SAS opnieuw een brief geschreven aan de Raad van Bestuur van het MUMC+, omdat we graag meer toelichting zouden ontvangen over de acties die genomen (gaan) worden om de vakgroep immunologie terug te brengen in het MUMC+. We staan achter de immunologen en PID-patiënten van het MUMC+.

6 juli 2023

Reactie Raad van Bestuur MUMC

Op 6 juli 2023 hebben we reactie ontvangen van de Raad van Bestuur van het MUMC+ n.a.v. de door ons verstuurde brief als reactie op de situatie rondom de vakgroep immunologie van het MUMC+.

In de reactie laat de Raad van Bestuur van het MUMC+ weten dat zij onderschrijft dat hoog gekwalificeerde expertise noodzakelijk is en dat daarbij de continuïteit van de vakgroep van belang is. Verder benadrukt de Raad van Bestuur dat de zorg voor patiënten voorop staat.

Wij blijven de situatie nauwlettend in de gaten houden. Mocht u zich zorgen maken over de continuïteit van uw zorg om heeft u een klacht hierover, dan vragen wij u dit te melden via de klachtencommissie van het MUMC: https://www.mumc.nl/patient-bezoeker/praktisch/klacht-indienen

19 juni 2023

De SAS maakt zich grote zorgen rondom de situatie bij het specialisme immunologie in het MUMC+. Net zoals de WID (werkgroep immuundeficiënties) hebben we een brief gestuurd naar de Raad van Bestuur van het MUMC+ om onze zorgen uit te spreken.

Ben je patiënt in het MUMC+ bij de immunologie en ben je ontevreden met de zorg die je momenteel ontvangt?

Laat het ons weten via:
info@stichtingvoorafweerstoornissen.nl

Je kan een klachtenformulier invullen op de van het MUMC+.
https://www.mumc.nl/patient-bezoeker/praktisch/klacht-indienen