Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors

Peter Lambregts overleden

Met ongeloof en verdriet kondigen wij het overlijden aan van Peter Lambregts, onze voormalige penningmeester, bestuurslid van de Stichting voor Afweerstoornissen en een dierbare vriend.

In 1985 werd de SAS opgericht, mede door de inzet van Riet Lambregts, de moeder van Peter. Een paar jaar later sloot Peter zich ook aan, met zijn onmisbare bijdrage. Hij heeft meer dan 25 jaar lang trouw deelgenomen aan het SAS-bestuur, waarvan hij zich de laatste 15 jaar met hart en ziel toelegde op financiële zaken. Dankzij zijn expertise, scherpte en nauwkeurigheid, staat de SAS er nu als een solide organisatie met een stabiele financiële basis. Zijn inzet heeft duidelijk gemaakt hoe onmisbaar hij was.

In 2021 besloot Peter helaas zijn werkzaamheden voor de SAS neer te leggen om meer tijd door te brengen met zijn gezin. Toen er destijds nog geen opvolger gevonden was, bood Peter aan om zijn functie langer te blijven vervullen. Op 30 juni 2022 was het dan zover, Peter nam afscheid als bestuurslid van de SAS. Zijn betrouwbaarheid, expertise en toewijding zijn een voorbeeld voor velen. Bij deze gelegenheid is Peter tot erelid van de SAS benoemd.

Peter heeft ondanks zijn gevulde agenda, enorm veel werk verzet voor de SAS. Hij was een goede luisteraar en altijd bereid om vriendelijk, rustig en weloverwogen advies te geven. Zoals Peter eens zei: “Het is wat het is, je moet het doen met wat er op je pad komt.”

Ondanks zijn ziekte leefde Peter zijn leven met passie voor zijn gezin en hij stond altijd klaar voor anderen. Zijn humor en trouwe vriendschappen zullen gemist worden door zijn gezin, familie, vele vrienden en collega’s.

De SAS en haar leden zullen Peter altijd dankbaar zijn voor zijn oprechte toewijding en zullen doorgaan met het werk om het leven van patiënten met een afweerstoornis te blijven verbeteren.

Bestuur en leden van de Stichting voor Afweerstoornissen bieden Peter’s familie en vrienden ons diepste medeleven aan.