Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoeken in titel
Zoeken in content
Post Type Selectors

Floral Rebel

Als startende ondernemer in de bloemsierkunst van ‘Floral Rebel’, én partner/schoondochter van patiënten met een afweerstoornis (CVID en SADNI), is Merel de Bruin op het idee gekomen om de medicijnflessen van immunoglobulinen op een duurzame manier te hergebruiken. Door deze te vullen met droogbloemen tover zij ze om tot een kleurrijke kandelaar of leuk decoratieflesje!

SAS-Flesje

Het zogeheten ‘SAS-flesje’ zal online via ‘Floral Rebel’ worden verkocht, maar de cadeauwinkel ‘It’s a Present’ is inmiddels ook een verkooppunt geworden in Amsterdam/Utrecht/Rotterdam. Aan de website van ‘Floral Rebel’ wordt nog hard gewerkt, maar mocht je al nieuwsgierig zijn naar alle producten dan kan er al wel gekeken worden op Instagram: @floralrebel

Opbrengst SAS-flesje

Een deel van de opbrengst zal ‘Floral Rebel’ doneren aan de Stichting voor Afweerstoornissen (SAS), omdat zij het onwijs belangrijk vinden om awareness te creëren omtrent afweerstoornissen. Het doel van de inzameling is om bij te dragen aan het maken van een stripboek voor kinderen over het hebben van een afweerstoornis. Een geweldig goed doel!

Verzoek

Merel van ‘Floral Rebel’ heeft daarnaast een verzoek aan alle patiënten om de lege immunoglobulinen-flesjes aan haar te doneren, zodat zij deze kan verwerken tot een ‘SAS-flesje’. Op deze manier kan zij de SAS-flesjes op een duurzame manier recyclen. Neem gerust contact op met Merel via instagram.

Voor nu een bloemachtige groet, namens Merel de Bruin van ‘Floral Rebel’