Kees Waas winnaar Zeldzame Engel Award 2010

20100226 Zeldzame Engel Award 300Kees Waas is winnaar geworden van de Zeldzame Engel Award 2010. De jury heeft tijdens de Zeldzame Ziekten Dag op 26 februari 2010 Kees als winnaar bekend gemaakt. Mensen die zich belangenloos met veel overtuiging en energie inzetten voor zeldzame ziekten kunnen worden voorgedragen; een jury nomineert uit de voorgedragen kandidaten drie van hen en kiest daaruit de uiteindelijke winnaar.

Kees is sinds 1993 secretaris van de Stichting voor Afweerstoornis. Hij heeft afweerstoornissen in Nederland op de kaart gezet. Voor de meesten is Kees bekend als degene die onze patiëntendagen leidt, maar ook achter de schermen doet hij heel veel voor onze stichting. Bovendien is hij een vraagbaak voor iedereen met vragen van welke aard dan ook op dit gebied. (bron: henkdegraaffotografie.nl)

Laatste Tweet

Burg. Krijgsmangeerde 27