Lid van de Stichting voor Afweerstoornissen kunnen worden:

• personen die een afweerstoornis hebben;
  • hun ouders;
  • familieleden die (mogelijk) drager zijn van een afweerstoornis.

Iedereen die zich betrokken voelt bij de problematiek rondom personen met een afweerstoornis kan donateur worden.

De kosten voor het lidmaatschap zijn voor 2016 vastgesteld op € 26 per jaar.
Vanaf € 10 per jaar kan men donateur worden. Bij een donatie van € 25 of meer ontvangt men 4x per jaar de "Paraplu".

Het lidmaatschap loopt van januari tot en met december. De opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk bij de secretaris van de stichting te geschieden met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden.

Als u lid wilt worden, download dan hier het inschrijfformulier. Vult u dan svp ook het registratieformulier in; dit gebruiken we voor onze eigen administratie.
Voor inschrijvingen kunt u ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opnemen met het secretariaat. U krijgt dan de benodigde formulieren thuisgestuurd.

Burg. Krijgsmangeerde 27
4942 AV Raamsdonksveer